Door voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken en u op maat gesneden aanbiedingen aan uw interesses te kunnen aanbieden..
Lees meer en beheer uw cookies

Home > Over ons

Over ons

Clicpublic.be is een Belgische e-commerce portaalsite die gespecialiseerd is in het veilen van activa van juridische of financiële aard.

 

Al onze goederen zijn afkomstig uit: 
- Opruimingen 
- Faillissementen 
- Vrijwillige of gerechtelijke liquidaties 
- Inbeslagnames 
- Onbeheerde nalatenschappen 

Wij handelen als makelaar voor rekening van voorlopige bewindvoerders, banken, curatoren, gerechtsdeurwaarders en bedrijfsbemiddelaars. Clicpublic.be fungeert als hun partner en ziet erop toe dat alle verrichtingen worden uitgevoerd voor de realisatie van de ter beschikking gestelde activa. 

Onze experten bekommeren zich om de inventarisatie, de evaluatie en het te koop stellen van de goederen en handelszaken die ons worden toevertrouwd. Onze aanpak is volledig geïntegreerd en omvat alle fasen van de verkoop en logistiek van A tot Z. 

Onze verkoopsactiviteit is gebaseerd op biedingen. Ons veilinghuis richt zich zowel tot ondernemingen als particulieren.

 

 

Onze overtuiging

Clicpublic.be benadert het veilen van goederen van juridische aard vanuit een vernieuwende invalshoek. Het is onze ambitie om de klassieke openbare verkoop om te vormen tot een echte openbare veiling die via het internet plaatsvindt. Tegenwoordig biedt het internet meer mogelijkheden, transparantie, betrouwbaarheid en is het toegankelijker dan de gebruikelijke openbare verkoop. Wij willen een speler met een grote toegevoegde waarde zijn en ons steeds ten dienste stellen van onze klanten. Zij staan immers centraal in onze bekommernis en vormen onze trots.

 

 

Onze diensten

Het organiseren van biedingen

Dat is waar we in uitblinken. Clicpublic.be is een Belgische e-commerce portaalsite die gespecialiseerd is in het veilen van goederen uit juridische en financiële bronnen. U kunt bieden op alle goederen die op onze site worden vermeld, ongeacht het feit of u een onderneming bent of een particulier.

 

Professionele omschrijving en taxatie van de goederen

Ons team verbindt zich ertoe alles in het werk te stellen om de goederen zo goed mogelijk te beschrijven en te taxeren. Foto's, video's, een volledige beschrijving, de mening van een expert ... : clicpublic.be doet er alles aan om u zo veel mogelijk informatie te geven over de goederen die op onze website te koop worden aangeboden.

 

 

Veiligheid

Herkomst van de goederen

Wij garanderen de herkomst van alle goederen die we te koop aanbieden. Daartoe treffen we alle nodige controlemaatregelen.

 

Bescherming van de persoonlijke levenssfeer

Clicpublic.be ziet er in het bijzonder op toe dat de wetgeving en de regels met betrekking tot de bescherming van de persoonlijke levenssfeer worden gerespecteerd. Bovendien gebeuren alle biedingen anoniem ten opzichte van de andere gebruikers van clicpublic.be.

Rechtszekerheid

Onze Algemene en Specifieke Verkoopsvoorwaarden beantwoorden aan de meest strikte wettelijke bepalingen die van kracht zijn. Ze zijn "MyLabel" gecertificeerd.

Transparantie

Onze aanpak

Al onze biedingen vinden plaats in de grootste transparantie. Ons platform wordt regelmatig door curatoren en gerechtsdeurwaarders geauditeerd. Op vraag van onze opdrachtgevers gebeuren bepaalde veilingen onder toezicht van gerechtsdeurwaarders. 

Wij verbinden ons ertoe alles in het werk te stellen om goederen zo professioneel mogelijk te beschrijven en te taxeren. Een gedetailleerde beschrijving, foto's, video's, de mening van experten ... : clicpublic.be doet er alles aan om de goederen in alle transparantie te beschrijven. Daarnaast beschikt u ook over de mogelijkheid om de goederen op de vastgelegde datums te komen bekijken.

 

Onze prijzen

Al onze prijzen zijn nettoprijzen (excl. btw en op basis van afhaling in een van onze magazijnen). Bij clicpublic.be hoeft u niet te vrezen voor verborgen kosten of onaangename verrassingen: in het bedrag van uw biedingen zitten alle verkoopkosten vervat.

 

Betaling 

U kan betalen via bankoverschrijving en u ontvangt een factuur voor elke aankoop die u verricht. 

 

Zo eenvoudig

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Wij proberen ons platform zo gebruiksvriendelijk, intuïtief en eenvoudig mogelijk te maken. 

Hebt u een vraag of wenst u ondersteuning, neem dan contact op met ons team van specialisten. U kunt hen via e-mail bereiken van maandag tot vrijdag. 

 

 

Hebt u een vraag?

Stuur ons een bericht via info@clicpublic.be of neem contact op via het contactformulier.

Wij bezorgen u zo spoedig mogelijk een antwoord.

Clicpublic regroupe de nombreux acheteurs partout dans le monde

Onze selectie

Restons connectés